Siste nytt‎ > ‎

Den store revejakta 2011

lagt inn 3. nov. 2010, 14:08 av Øystein Grytten   [ oppdatert 5. jan. 2011, 13:50 ]

7. til 9 januar arrangeres den store revejakta for 6. gang i Nord-Odal. Jakta er et samarbeid mellom både Mo og Sand JFF og har tiltrukket over 100  ivrige revejegere hvert eneste år, med en rekord på 170 deltakere i 2008.

Påmeldingsfrist 1. januar. 

Oppdatering 5. januar:
Det ser ut til at vi skal få bra sporingsforhold under revejakta. Samtidig så har det vært fin temperatur siden starten av det nye året. Vi håper det holder seg slik til jakta er over.

Vel møtt!

Se værvarselet her: http://www.yr.no/sted/Norge/Hedmark/Nord-Odal/

Elektronisk påmeldingsskjema her! 
Eller ring til Lars Ola Rustad på telefon: 91 34 96 94

Tid: 7. til 9 januar
Fredag 7. januar starter det med et informasjonsmøte klokken 19.00. Alle må løse jaktkort denne kvelden samt melde seg på ett av totalt 10 revejaktlag og avtale oppmøtetid for påfølgende jaktdag med sin jaktleder.

Sted: Gardvik barneskole (Nord-Odal, Hedmark)
Påmelding skjer på barne- og ungdomsskolen i Mo (KART). Premieringen til skytterne som har skutt tyngst, lettest og flest rev foregår på samme sted søndag klokka 15.00

Selve jakta foregår på Mo og Sand JFF sine småviltterreng. 

Jaktkort:
Alle deltakere i den store revejakta må løse jaktkort. Unntaket er for de hundeførere som har gjort avtale og stiller med hunder.

Deltakeravgift: 200,- kroner
Juniorer til og med fylte 18 år: 100,- kroner

Overnatting:
Ønsker du overnatting kan dette ordnes i en av skogskoiene  rundt om i terrenget. Alternativt har Milepelen Vertshus motellrom til leie.

Meld fra om at du ønsker overnatting ved påmelding.

Premiering:
Skytteren som feller den tyngste, letteste og flest rev får alle velge premier fra gavebordet. I tillegg premieres alle juniorskyttere som skyter rev. Resterende premier trekkes ut blant jaktkortnummerne.

Kuldegrense -15C
Om det skulle bli for kaldt vil arrangementet bli avlyst. Dette vil bli publisert på nettsidene til Sand JFF. Vi vil også oppdatere nettsidene med temperaturer og værutsikter fortløpende i dagene før jakta.
Comments